Szabadidő

Kulcsszó: Kézműves termékek eladása

Divat vagy profibb minőség van a kézműves termékek mögött?

2019-12-30 | Szabadidő

Nagyon sok termékre írják manapság, hogy kézműves termék, legyen szó ruhákról, élelmiszerről vagy bármilyen használati tárgyról. A legfrissebb felmérések szerint az emberek hajlandóak akár 30%-kal többet fizetni egy kézműves termékért, mivel hisznek a minőségében.

Tovább olvasom

Kulcsszó: C programozás

C programozás oktatás középiskolásoknak

2019-07-09 | Szabadidő

Nagyon sok olyan iskola van, ahol be van vezetve a programozás oktatás. Létezik gimnázium, szakközépiskola, de már az általános iskolákban sem ritka. Ez nagyon jó, hiszen ma már szinte mindent a számítógépek intéznek, és nagy szükség van a programozókra.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Mórickás viccek

Móricka, hazánk legismertebb vicc szereplője

2019-06-17 | Szabadidő

Ki ne szeretné a vicceket? Aki azt mondja, hogy ő nem, az vagy hazudik, vagy még nem hallott jó viccet. A Mórickás viccek főszereplőjéről keveset tudunk, hiszen csupán a viccekben elhintett információ morzsák állnak rendelkezésre.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Bleach anime

A Bleach anime sorozat helyszínei

2019-05-27 | Szabadidő

Akik magabiztosan mozognak a japán manga sorozatok világában, és folyamatosan lépést tartanak az aktuális hírekkel, újdonságokkal, nekik valószínűleg nem cseng teljesen ismeretlenül Kubo Tite alkotása, a Bleach.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Játéktesztek

Videójáték: hobbi vagy függőség?

2019-04-30 | Szabadidő

A játszás az ember alapvető szüksége életkortól függetlenül. A kikapcsolódás, szórakozás, illetve a nyerés utáni vágy arra ösztönzi a tinédzsereket, fiatal felnőtteket, hogy leüljenek társasozni, kártyázni vagy épp videójátékozni.

Tovább olvasom