Túl a varázshegyen

Kulcsszó: Thomas Sabo charm,

Viseld a csuklódon életed legszebb pillanatait

Túl a varázshegyen

Élvezni az élet apró örömeit – hányan mondjuk ezt, aztán ahogy telnek a napok, már el is felejtettük, mi okozott boldogságot. Mi lenne, ha gyönyörű ékszerek formájában emlékeztetnéd magad, miért vagy hálás az életben?

Tovább olvasom

Kulcsszó: Biztosítás ügyintézés

Ki fizeti a kártérítést a vadgázolásokra?

Túl a varázshegyen

A vaddal történő ütközésektől minden sofőr fél, ha egy őz, szarvas vagy vaddisznó kitéved az autóútra, bizony elég nagy kár keletkezhet az autóban, ha nem sikerül elég gyorsan vészfékezni. Szürkületkor, sötétedés után különösen óvatosan kell vezetni azokon az erdős részeken.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Érszűkület kezelése

Miért fontos az érszűkület kezelése?

Túl a varázshegyen

Az érszűkület egy rendkívül gyakori kórkép, ami nemtől és életkortól függetlenül alakul ki. Ha a probléma kezelésére nem kerül sor, akkor idővel az adott testrészen erős, állandósuló fájdalom alakulhat ki.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Fogorvos Győr

A szépség nem csak belülről fakad

Túl a varázshegyen

Talán nincs is még egy olyan fogalom, amire olyan sok definíció létezik, mint a szépségre. "A szépség belülről fakad." – tartja a mondás, ám sokan megkérdőjelezik ezt az állítást.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Szolgáltatások

Levegőből élelmiszert?

Túl a varázshegyen

Igen, ezek a finnek kitaláltak valamit, ami nagyon sok problémát enyhítene, amivel jelenleg az emberiség küzd. A megoldás hasznos a globális felmelegedésnek, de az űrállomásokon dolgozók számára is kitűnő élelmezési alternatíva lehet.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Sikeres vállalkozás

Almából edények? Igen!

Túl a varázshegyen

Ma már egyre népszerűbb, hogy olyan edényeket gyártanak, amelyek nem műanyagból, hanem más ehető alapanyagokból készülnek. Gyakoriak a búzakorpából készült tányérok és evőeszközök, de az orosz tudósok most almából készítettek hasonló edényeket.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Laptop szerviz Tatabánya

Gyors laptop és PC szerviz Tatabányán

Túl a varázshegyen

Gyakran találkozni olyan szervizekkel, amelyek hetekig ülnek a gépeken, és a tulajdonosok nem tudják használni őket. Ma már nem elfogadható a hosszú várakozási idő, hiszen minden fontos dolgot online kell elintézni.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Megbízható hírek

Gyógyítanák a Parkinson-kórt és az epilepsziát?

Túl a varázshegyen

A legújabb technológiai vívmánya Elon Musknak, hogy az emberek agyából jeleket olvas ki a nemrég elkészített szenzora. A tervek szerint már 2020-ban be lehetne ültetni beteg emberekbe, hogy segítse a gyógyulásukat.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Komolyabb üzletek

A sikeres üzlet alapja a megbízható partner

Túl a varázshegyen

A vállalkozások életében szinte mindennaposnak számít, hogy a vezetők üzletet kötnek annak érdekében, hogy gazdasági előnyökre tegyenek szert. Bármilyen üzletről is van szó, nagyon fontos, hogy a másik fél teljes mértékben megbízható legyen.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Karrierépítés

A sikeres emberek titka, az 5 órás szabály

Túl a varázshegyen

Titkon mindenki vágyik arra, hogy sikeres legyen a munkájában, még akkor is, ha ez mindenkinek mást jelent. Sokan azt gondolják, hogy a siker csupán szerencse kérdése, míg mások hosszú éveken keresztül hajthatatlanul keresik, kutatják azt a titkot, ami más embereket hozzásegített az eredményekben gazdag karrierhez.

Tovább olvasom