Túl a varázshegyen

Kulcsszó: Fogorvos Győr

A szépség nem csak belülről fakad

2019-09-11 | Túl a varázshegyen

Talán nincs is még egy olyan fogalom, amire olyan sok definíció létezik, mint a szépségre. "A szépség belülről fakad." – tartja a mondás, ám sokan megkérdőjelezik ezt az állítást.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Szolgáltatások

Levegőből élelmiszert?

2019-07-24 | Túl a varázshegyen

Igen, ezek a finnek kitaláltak valamit, ami nagyon sok problémát enyhítene, amivel jelenleg az emberiség küzd. A megoldás hasznos a globális felmelegedésnek, de az űrállomásokon dolgozók számára is kitűnő élelmezési alternatíva lehet.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Sikeres vállalkozás

Almából edények? Igen!

2019-07-22 | Túl a varázshegyen

Ma már egyre népszerűbb, hogy olyan edényeket gyártanak, amelyek nem műanyagból, hanem más ehető alapanyagokból készülnek. Gyakoriak a búzakorpából készült tányérok és evőeszközök, de az orosz tudósok most almából készítettek hasonló edényeket.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Laptop szerviz Tatabánya

Gyors laptop és PC szerviz Tatabányán

2019-07-03 | Túl a varázshegyen

Gyakran találkozni olyan szervizekkel, amelyek hetekig ülnek a gépeken, és a tulajdonosok nem tudják használni őket. Ma már nem elfogadható a hosszú várakozási idő, hiszen minden fontos dolgot online kell elintézni.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Megbízható hírek

Gyógyítanák a Parkinson-kórt és az epilepsziát?

2019-06-23 | Túl a varázshegyen

A legújabb technológiai vívmánya Elon Musknak, hogy az emberek agyából jeleket olvas ki a nemrég elkészített szenzora. A tervek szerint már 2020-ban be lehetne ültetni beteg emberekbe, hogy segítse a gyógyulásukat.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Hasznos tanácsok

Üzleti tanácsok a környezettudatosabb működésért

2019-06-21 | Túl a varázshegyen

Megfigyelhető, hogy manapság egyre inkább előtérbe kerül a környezettudatos gondolkodás, ami nemcsak a háztartások, hanem a vállalkozások szintjén is érdekes kérdéseket vet fel. Milyen egy zöld iroda?

Tovább olvasom

Kulcsszó: Komolyabb üzletek

A sikeres üzlet alapja a megbízható partner

2019-06-13 | Túl a varázshegyen

A vállalkozások életében szinte mindennaposnak számít, hogy a vezetők üzletet kötnek annak érdekében, hogy gazdasági előnyökre tegyenek szert. Bármilyen üzletről is van szó, nagyon fontos, hogy a másik fél teljes mértékben megbízható legyen.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Karrierépítés

A sikeres emberek titka, az 5 órás szabály

2019-06-03 | Túl a varázshegyen

Titkon mindenki vágyik arra, hogy sikeres legyen a munkájában, még akkor is, ha ez mindenkinek mást jelent. Sokan azt gondolják, hogy a siker csupán szerencse kérdése, míg mások hosszú éveken keresztül hajthatatlanul keresik, kutatják azt a titkot, ami más embereket hozzásegített az eredményekben gazdag karrierhez.

Tovább olvasom