Túl a varázshegyen | 2019-11-13

Miért fontos az érszűkület kezelése?

Az érszűkület egy rendkívül gyakori kórkép, ami nemtől és életkortól függetlenül alakul ki. Ha a probléma kezelésére nem kerül sor, akkor idővel az adott testrészen erős, állandósuló fájdalom alakulhat ki, de ennél súlyosabb következményei is lehetnek, például szövetelhalás, fekély, végül pedig végtagamputáció.

Aktív mindennapok megőrzése

Az időben történő felismerés, illetve az érszűkület kezelése rendkívül fontos, ha a mindennapjainkat aktívan, boldogan szeretnénk megélni. A kialakuló fájdalomérzet meggátolhatja, hogy kellő intenzitással tudjuk elvégezni a napi feladatainkat. Még az olyan egyszerű mozdulatok is nehezünkre eshetnek, mint például a leülés vagy a felállás. Ha sokáig halogatjuk az érprobléma kezelését, esetleg nem akarunk tudomást venni róla, akkor a végtagfájdalom állandósulhat, és akkor is jelentkezhet, amikor nyugalmi állapotban vagyunk.

Komoly érrendszeri problémák megelőzése

Az érszűkület kezelése azért is fontos, mert ha időben elkezdjük az orvos által javasolt gyógymódokat, akkor elkerülhetjük a komolyabb vérkeringési problémák kialakulását. A tünetmentes, illetve fájdalommal kísért szakasz után következik az érprobléma utolsó stádiuma, amikor a szövetelhalás kialakulásának kockázatával is számolni kell. A szövetek elhalása fekélyt eredményezhet a lábakon, ami súlyos fertőzésveszélyt jelent a test számára. A fekélyesedés legutolsó állomása a végtagamputáció, ami negatívan befolyásolja az addigi életvitelt, nagymértékben rontja az életminőséget, testi-lelki összhangot.

Ez idáig sehol a világon ilyen olcsón, ilyen kényelmesen és ilyen biztonságosan hasonló terápia nem létezik. A kiváló eredmény érdekében a fenti kezelést naponta vagy kétnaponta ajánlatos megismételni. További kérdése van? Információért hívja a +36 30 936 9345 telefonszámot.