Online világ

Kulcsszó: Generálható szerződések

szerzi.hu - Szerződés, neked!

Online világ

Frissen indult vállalkozás esetén a vállalkozó mindennapi életévé válik a jogi ügyintézés. Szerződések tömkelege, és jogi akadályok zúdulhatnak nyakunkba, melyekkel nem biztos, hogy célszerű saját kútfőből megbirkózni, ha mindent jogszerűen akarunk intézni.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Ajándék

Divatban az élményajándékok

Online világ

Az élményajándékok divatját éljük, és pszichológusok meg is állapították, hogy ezek jobban erősítik a személyek közötti kötődéseket, mint egy tárgyi ajándék. Egy edzőtermi bérlet, egy mozijegyutalvány, egy wellness-hétvége, egy búvártanfolyamra való befizetés tartósabb érzelmeket kelt, mint egy könyv, egy póló, egy desszert vagy egy porcelánváza, legyen az bármilyen értékes is.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Prémium szolgáltatások

SEO prémium szolgáltatások

Online világ

Ha a keresőoptimalizálás kerül napirendre, akkor szinte végtelen lehetőség áll a vállalkozók rendelkezésére, aminek óriási előnye, hogy mindenki az egyéni igényei, elvárásai szerint tudja kiválasztani a számára legkedvezőbb megoldásokat.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Linképítés

Hatékony off-page keresőoptimalizálás

Online világ

A keresőoptimalizálás (SEO) egy meglehetősen szerteágazó szakma, amit több területre lehet felosztani. Az on-page SEO nem más, mint az adott weboldal tartalmának optimalizálása a Google által megadott irányelvek szerint.

Tovább olvasom

Kulcsszó: UX elemzés

Miért hasznos egy webáruház UX elemzése?

Online világ

Sokan nem is sejtik, hogy mennyi pénzt veszítenek azzal, hogy a webáruházuk nem nyújtja a legjobb teljesítményt. Viszont egy alapos UX Audit segíthet ezen a problémán, hiszen nagyon jó kiindulópont lehet egy későbbi grafikai újratervezéshez.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Linkmarketing

A linkmarketingről röviden és érthetően

Online világ

A linkek nagyon sokfélék lehetnek, és sokan nem tudják, hogy melyik mire való és melyik mennyit ér. Pedig nagyon fontos, hogy tisztában legyük vele, hiszen az online marketing ma már minden vállalkozás számára elengedhetetlen.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Keresőoptimalizálás Győr

Keresőoptimalizálás rövid határidővel?

Online világ

Sok helyen lehet olvasni, hogy a keresőoptimalizálás évekig tartó folyamat, ami így is van, de létezik egy rövidebb út. A lényege az, hogy nem országosan kell felvenni a versenyt, hanem lokálisan a helyi vállalkozásokkal.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Webáruház készítés

Webáruház készítés jogi megfelelőséggel

Online világ

Ma már nem olyan egyszerű egy webáruház üzemeltetése, mint korábban. 2018. május 25. óta hazánkban is érvényes GDPR, amely elég szigorú szabályozásokat és teendőket szab a webáruházakra és azok tulajdonosaira.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Weboldal készítés

A weboldal készítés fontossága

Online világ

Ma már elengedhetetlen, hogy egy cég vagy egy vállalkozás ne rendelkezzen valamilyen weboldallal. Az emberek elvárják, hogy ha érdeklődnek egy cég iránt, akkor annak legyen egy weboldala, ahol meg tudják tekinteni a szolgáltatásaikat és a kapcsolati adataikat.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Hírportál

Miért érdemes hírportált olvasni?

Online világ

Az internetes weboldalak lelkes böngészése közben nagy esély van arra, hogy beleszaladunk egy nagy népszerűségnek örvendő online hírmagazinba, ahol egy egész információtenger tárul a szemünk elé.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Látogatottság elemzése

Hogyan mérhető egy weboldal forgalma?

Online világ

Nagyon sok weboldal üzemeltetője nem tudja, hogy hányan érkeznek az oldalára napi szinten, fogalma sincs, hogy melyek a leglátogatottabb oldalai, sőt azt sem tudja, hogy mennyi időt töltenek ott a látogatók.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Online marketing

Socal media, mint marketing eszköz

Online világ

A Social media hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években, ami azt eredményezte, hogy a közösségi weboldalak használata az egyik legfontosabb marketing eszközzé vált a vállalkozások számára.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Java tanfolyam

Őszintén az ingyenes Java tanfolyamról

Online világ

A Java napjainkban meglehetősen népszerű programnyelvnek számít. Ez leginkább azzal magyarázható, hogy a Java fejlesztők sokkal jobban keresnek, mint más pozícióban dolgozók.

Tovább olvasom

Kulcsszó: Szövegírás

Weboldal szöveg, ami eredményeket hoz

Online világ

Azok a vállalkozók, akik már régóta jelen vannak az interneten, jól tudják, hogy weboldal és weboldal között óriási különbségek vannak. Sokan azt gondolják, hogy a honlap készítés kimerül az online platform megtervezésében, létrehozásában.

Tovább olvasom