Online világ | 2022-09-12

szerzi.hu - Szerződés, neked!

Frissen indult vállalkozás esetén a vállalkozó mindennapi életévé válik a jogi ügyintézés. Szerződések tömkelege, és jogi akadályok zúdulhatnak nyakunkba, melyekkel nem biztos, hogy célszerű saját kútfőből megbirkózni, ha mindent jogszerűen akarunk intézni. Ilyenkor mindenképp célszerű beruházni valamilyen jogi segítségre, legyen az egy céges jogász/ügyvéd, vagy valamilyen digitális megoldás.

Jó megoldás lehet beruházni Szerzi Pontokra, melyekkel a fent említett igényeket kedvezményesen vásárolhatjuk meg, a Szerzi platformon keresztül. A platform célja a jogi ügyintézés egyszerűbbé, kényelmesebbé tétele.

Generálható szerződés

A platformon elérhető szerződések hasonlítanak a klasszikus szerződéssablonokhoz, de ahelyett, hogy szerkeszthető pdf-ben a pontok kitöltésével vesződnénk, az oldal a kérdésekre adott válaszokból generálja a koherens szerződést. Jelenleg az egyszerű adásvételi szerződéstől kezdve a megbízásokon át a végrendeletig a dokumentumok széles skáláján válogathat a felhasználó.

20 perces jogi tanácsadás

Egy gombnyomással lehetősége van a felhasználónak 20 perces jogi tanácsadást kérni, mely szöveges chat, vagy videohívás formájában megy végbe. A tanácsadás során lehetőség van fájlmegosztásra, így a választott ügyvéd bármit át tud nézni. Amíg a tanácsadás fut, a rendszer a háttérben legenerálja az online jogi tanácsadásról szóló szerződést, intézi a számlázást és a kifizetést is. Ezt követően lehetőség van az ügyvéd értékelésére is.

Weboldal: szerzi.hu