Online világ | 2019-07-15

Keresőoptimalizálás rövid határidővel?

Sok helyen lehet olvasni, hogy a keresőoptimalizálás évekig tartó folyamat, ami így is van, de létezik egy rövidebb út. A lényege az, hogy nem országosan kell felvenni a versenyt, hanem lokálisan a helyi vállalkozásokkal. Így az eredmény sokkal gyorsabb lesz, és a felhasználók hamarabb megtalálják az adott weboldalt.

Lokális célzás a rövidtávú siker kulcsa

A keresőoptimalizálás Győr területén is jóval gyorsabban megy végbe, ha az adott kulcsszó végére odarakjuk a Győr szót. Vegyük példának, hogy valaki autószervizeléssel foglalkozik Győrben, és senki nem tudja, hogy megnyitotta a legújabb felszereltséggel rendelkező műhelyét. Az „autószerviz” kulcsszó jó, de így önmagban beírva a keresőben az ország összes ilyen műhelyével fel kell venni a versenyt, ami elég nehéz és hosszadalmas feladat. Ráadásul aki Debrecenben lakik, nem biztos, hogy el akarja vinni Győrig az autóját. Éppen ezért sokkal érdemesebb az „autószerviz Győr” kulcsszóra összpontosítani, és sokkal hamarabb beérik a befektetett pénz, hiszen csak a helyi szerelőkkel kell versenyezni.

Az ilyenfajta optimalizálás költséghatékony és gyors eredményeket hoz a tulajdonosok számára. A linképítés jóval eredményesebb, és akár 1 hónapon belül érezhető a hatása. A befektetett összeg az első ügyféllel megtérül, és onnantól már csak hasznot hoz az egész. Érdemes tehát átgondolni a kulcsszavakat, főleg induló vállalkozásoknak, hiszen ott kevesebb a tőke, és sok múlik azon, hogy mennyi idő alatt válik népszerűvé az adott vállalkozás.

A kisshonlapkeszites.hu csapata kedvező csomagokat dolgozott ki erre a célra, és viszonylag kevés összegből jelentős eredményeket lehet elérni. Érdemes kipróbálni valamelyiket, hiszen nincs hűségidő és semmiféle kötelezettség. Kizárólag a csomag díját kell kifizetni, és már egy kampánnyal is jelentős bevétel generálható.