Szabadidő | 2019-12-30

Divat vagy profibb minőség van a kézműves termékek mögött?

Nagyon sok termékre írják manapság, hogy kézműves termék, legyen szó ruhákról, élelmiszerről vagy bármilyen használati tárgyról. A legfrissebb felmérések szerint az emberek hajlandóak akár 30%-kal többet fizetni egy kézműves termékért, mivel hisznek a minőségében.

A datbaby.hu lehetővé teszi mindenki számára a kedvező árú kézműves termékek beszerzését, hiszen nem csak új, de használt termékek is bőven akadnak az oldalon. A weboldal fő célja, hogy egy olyan aktív közösséget teremtsen, ahol a hirdetők számára lehetővé teszi az általuk készített vagy vásárolt baba-mama kézműves termékek eladását.

A minőség fontos, de az ár is

Amikor megjelent ez a fogalom, hogy kézműves termék, akkor az emberek nagyon lázban voltak, és mindenkinek ilyen kellett. Kutatták a dobozok hátulján az összetevőket, és kézműves vásárokra, kiállításokra jártak beszerezni az egyedi termékeket. Az emberekben az a tudat alakult ki, hogy ha valami kézműves, akkor jobb minőségű is. Sajnos ez nem minden esetben van így. A kézműves dolgok nem a minőségük miatt kapják ezt a besorolást, hanem a készítés módja miatt. Kevés gépi beavatkozással, kézzel készített termékek, amik mellé sok esetben nyilván pontosabb szerelés, ragasztás, vagy éppen finom ízek társulnak.

A kézműves termékek eladása ma már főképp az interneten történik, persze még mindig sok a vásárokon és kiállításokon értékesített termékek száma is. Az online kereskedelem kicsit megfoghatatlanná teszi a kézműves termékeket, éppen ezért óvatosnak kell lenni a vásárlás során, nem szabad mindent elhinni. Érdemes megbízható weboldalakról, vagy online közösségek köréből vásárolni. A datbaby.hu weboldal egy olyan új internetes platform, ahol a kézművesek megoszthatják a termékeiket, de a vásárlók is eladhatják megunt vagy feleslegesség vált kézműves dolgaikat.