Szabadidő | 2020-06-08

Van, aki olcsóbb szállást keres

Vágyunk a világ felfedezésére, de nincs túl sok pénzünk. El kell végeznünk egy szaktanfolyamot, meg kell szereznünk egy vizsgát, de diákok vagyunk, nem nagyon eleresztve anyagilag. Szereztünk egy jó állást, de távol van az otthonunktól, viszont szeretnénk minél kevesebbet költeni a munkásszállóra a havi fizetésünkből. Mindegyik olyan élethelyzet, amikor az olcsóbb szálláslehetőségek között keresgélünk.

Felújított épületben

Győrbe diákként, vendégmunkásként és turistaként is sokan érkeznek, hiszen ez a város ipari és oktatási központ is, és rengeteg turisztikai látnivalót kínál. Egy olcsó szállás Győr ipari parkhoz közel eső részén az Etalon Hotel, amely már több mint húsz éve működik. A szálló épületét pár évvel ezelőtt teljesen felújították, berendezését, háztartási gépeit újra cserélték, így a viszonylag szerény szobaár igen jó minőséggel társul. Elhelyezkedése a városon belül kedvező, autóval és tömegközlekedéssel is kényelmesen elérhető. A hotel udvarán zárt parkolási lehetőség van a gépjárművel érkező vendégeknek.

Közösségi programok

A szálló kínál egy klubszobát is a lakóknak, ahol ismerkedhetnek, beszélgethetnek egymással. Aki a városban szeretné eltölteni a szabadidejét, az pedig válogathat Győr érdekességei közül. Megnézheti valamelyik történelmi nevezetességet, a bazilikát, a püspökvárat, a bencés kolostort, a kastélyokat, múzeumokat, vagy kirándulhat a Rába-part szép környezetébe, felkeresheti a vízi kalandparkot, az állatkertet, elmehet csónakázni, kajakozni, horgászni, vizisízni. Közel van Pannonhalma a főapátsági kolostorépületekkel és a kincstárral, valamint a Szigetköz is, az ökotúrákon bejárható mesés növény- és állatvilágával.